ENT4900/4901 Internship

You must be logged in to reply to this topic.

  • Author
    Posts
  • #43149

    Matthew Jon Durnin
    Participant

    Internship Time Sheet
    Matthew Durnin

    9/3/16 – Production Meeting – Research on the possible shows = 14.8hrs
    10/8/16 – Production Meeting – Drawing concepts on possible shows = 14.8hrs
    11/5/16 – Production Meeting – Finalizing the show the school is performing = 14.8hrs
    12/10/16 – “You’re A Good Man Charlie Brown” Research = 14.8hrs
    1/30/17 – Concept drawings for “Good Man Charlie Brown” 10am – 6pm = 8hrs
    2/18/17 – AutoCAD Drawings for “Good Man Charlie Brown” 12pm – 4:30 = 4.5hrs
    2/19/17 – Research for Lumber & cut list for “Good Man Charlie Brown” 11am -3pm = 4hrs
    2/20/17 – Lowes (Table Saw, Router, etc..) 4pm – 7:30 = 3.5hrs
    2/23/17 – Assemble (Table Saw & Router) 3pm – 5pm = 2hrs
    2/24/17 – Lowes (Lumber pickup) 12pm – 3pm = 3hrs
    3/5/17 – Loading tools into High School 7:30pm – 9:00pm = 1.5hrs
    3/6/17 – Organizing all tool cages and bins 6:00pm – 8:00pm = 2hrs
    3/7/17 – Building Snoopy Dog House 6:00pm – 11:30pm = 5.5hrs
    3/12/17 – Finishing details on Snoopy house 9:30am – 5:30pm = 8hrs
    3/19/17 – Reaching out to BRP alum’s to attend the show.
    11:00am – 12:30pm = 1.5hrs
    3/21/17 – Demo Piano for show 12pm – 1:30pm = 1.5hr
    3/22/17 – Demo Piano for show 6:00pm – 10pm = 4hrs
    3/26/17 – AutoCAD (Blue Prints) for Charlie Brown house / Lumber List / Sourcing
    out cheapest prices. 3:00pm – 7:00pm = 4hrs
    3/27/17 – Lowes visit pick up material for show 12:00pm – 2:00pm = 2hrs
    3/28/17 – Detailing work on Snoopy house 11:50am – 1:00 pm = 1.5hrs
    3/29/17 – Finished Snoopy House! 2:00pm – 7:00pm = 5hrs
    3/30/17 – Continuing work on Piano 1:00pm – 5:30pm = 4.5hrs
    4/5/17 – Piano Legs / Painting 2:00pm – 7:00pm = 5hrs
    4/6/17 – Piano Lid install 4:30pm – 5:00pm = 30mins
    4/10/17 – Installing Shelves in Art Room 2:30pm – 5:00om = 2.5hrs
    4/11/17 – Bulding Platforms and Stud walls for Charlie Brown House. 4:00pm – 8pm = 4hrs
    4/15/17 – Built the entire Charlie Brown house and School House 10am-6pm = 8hrs
    4/18/17 – Started painting Charlie Brown house 1:00pm – 2:00pm = 1hr
    4/19/17 – Painting Charlie Brown house 9:30am – 1:00pm = 4.5hrs
    4/21/17 – Assembly for Stage Extension Platforms 7:00pm – 11:00pm = 4hrs
    4/23/17 – Assembly for Stage Extension Platforms 12:00pm – 4:00pm = 4hrs
    4/26/17 – Shingling Charlie Brown House 12:00pm – 3:00pm = 3hrs
    4/28/17 – Show Stage Hands 6:00pm – 9:30pm = 3.5hrs
    4/29/17 – Show Stage Hands 6:00pm – 9:30pm = 3.5hrs
    4/30/17 – Show Stage Hands 1:00pm – 5:00pm = 4hrs

    Total = 169.7hrs

Viewing 1 post (of 1 total)

You must be logged in to reply to this topic.